Veckans recept

Proteinella Godis Gott

Detta är något som jag har hemma för det mesta, en liten burk räcker länge hemma hos mig, härlig god hasselnötskräm.

När jag är riktigt sugen så brukar jag ta en banan dela den på hälften och sedan dela den på längden, jag brer på ett tunt lager med protinella på bananen och trycker dit en eller två valnötter, valnötter är min favorit nöt, sedan äter jag sakta och njuter !!!!

Den andra varianten är att jag blandar nötter frön eller mandlar, det du tycker om, sedan tar jag 1-2 tsk protinella och blandar i hop för att sedan bre på på tunna äppelskivor, väldigt smarrigt.

Om jag har bakat nyttiga muffins eller härliga nyttiga kokoskakor så brukar jag lägga en klick med krämen på dessa och en nöt eller mandel och sedan en god kopp kaffe till det eller framför en riktigt bra serie på tvn, som lite kvällsgodis. !!! Riktigt smarrigt !!

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *