Blogg

Platser med starka energier

Att vara medveten, att vara i nuet och att känna, se, lukta, att använda alla sinnena är otroligt häftigt, för det är först när man stannar upp och verkligen känner efter här och nu. Detta får mig då att känna ett slags lugn en rofylldhet som ger mig både återhämtning och ny energi.

Vissa platser som jag befinner mig på ger mig olika energier, i fredags befann jag mig i en liten by i inre delarna av dalarna, en by med mycket goda energier, där jag kunde känna att det en gång har varit mycket liv och rörelse med mycket musik. Att få arbeta med andevärlden är nog det bästa som har hänt mig förutom min son förstås. Att få bilder bli medveten om att det är budskap som andevärlden lämnar till mig är otroligt häftigt. Att kunna känna dessa energier och vara öppen är en resa som jag har gjort under de två år som det tog att utbilda mig till medium. Just nu vill jag inte vara utan denna kärlek, ljus och glädje som det finns omkring andevärlden.

Så skönt att värmen är på väg in, jag älskar sol och värme. I lördags hade vi goda vänner på besök då blev det grillat poolbad och bastu, vilket också gör så gott för själen. veckan som kommer blir lika som förra helg på torsdag och klämdag på fredag. På tisdag blir det stort evenemang för Fokushuset där jag arbetar, vi kommer att vara utomhus med massor med olika aktörer och prova på saker, det kommer att bli jätte trevligt. Jag vill önska er alla fina där ute en skön, trevlig och fin vecka, ta hand om varandra.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.