Blogg

Planering av hälsa & Fröer

Det är nu det är den tiden som jag börjar förbereda och planera inför växthus säsongen ska starta det ska drivas upp både det ena och det andra chilli, tomater olika sorter, gurka olika sorter fina vackra blommor i alla möjliga färger, jag älskar att så och driva upp själv, men det roligaste utav allt är att lusläsa frö kataloger, ja du hörde rätt här sitter jag inte vid någon skärm och kollar vad jag ska beställa nää papperskatalog ska det vara…. efter några veckor är den alldeles sönder läst men jag är nöjd och mina fröer är på väg hem till mig på posten….

Något annat som jag också brinner för är hälsa och livstilsförändring och allt vad det innebär. Att lyckas själv kan vara svårt, att inte riktigt veta hur man ska gå till väga, då är det jättefiffigt med en bok full av verktyg, som sagt så älskar jag planering, boken kan man köpa och det har jag gjort , jag tycker att den är riktigt bra och jag är säker på att den passar alla, du ska inte registrera vad du äter, nä här får du ta ett eget ansvar, för hur du lägger upp det tillsammans med verktygen i boken så fiffigt, vi alla behöver verktyg ibland för att kunna ta oss till våra mål som vi har satt upp, eller våra förändringar vi vill göra stora som små, jag tänker i alla fall testa boken så får vi se, nu är det bara en vecka kvar tills min semester börjar och det ser jag framemot, det ska bli skönt med både värme och sol…hasta la vista vi ses och hörs nästa lördag.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.