Veckans tips

Pioner & Kärlekens Numerologi

Det finns en massa sätt att få fram siffror och som står för olika saker, här handlar det om ditt primära nummer, talet som avslöjar din inre natur och drivkraft. Börja med din månad sedan ditt födelsedatum och sedan året du är född, så exempel 5+2+6+1+9+6+5=34 sedan fortsätter du att lägga ihop siffrorna tills du har endast en siffra kvar 3+4=7, så 7 är min siffra. det primära numret berättar om ditt grundläggande jag. Siffran 7 står då för Visdom, fullbordan, utveckling, uthållighet, intuition, intellektuell aktivitet, avskildhet överdriven kritik.

Nummer 1 – Beslutsamhet, bedrifter, handling, styrka, ledarskap självtillit, centrering och gudomligt syfte. Nummer 2 – Jämlikhet, rättvisa, harmoni, balans, förståelse, passivitet och fatalism. Nummer 3 – Kreativ, självsäker, optimistisk, anpassningsbar, entusiastisk, charmig, likgiltig, otålig med en övertro på sin egen förmåga. Nummer 4 – Avskildhet, stark vilja, lojal, ärlig, konventionell och rutin. Nummer 5 – Hälsa, framgång, mod, mångsidighet, empati, vänskap, romantik, impulsivitet, opålitlighet. Nummer 6 – Harmoni, fullbordan, lycka, idealism, vänlighet, överdrifter och martyrskap. Nummer 7- Se ovan. Nummer 8 – Organiserande, lojal, stark, stabil, praktisk, direkt. Nummer 9 – Perfektionism, intellekt, förståelse, logik, filosofi, konst, drömmande och loj.

Det var alla siffror och dess betydelse denna text har jag hittat i en av mina nya böcker som jag har köpt, Häxans Hjärta av Christopher Penczak. Det står mycket intressant i den boken jag kommer nog att referera från denna bok framöver i mina inlägg. Lycka till med att räkna ut just din siffra och få reda på dina inre drivkrafter.

Pionen är en av de vackraste blommor som jag skådat, den kallas även bondros som förut var officinell, det innebar att den var upptagen i listan över de medicinalväxter som staten rekommenderade. Pion användes förr mot kramper och fallandesjuka, alltså epilepsi. Den är dock ganska giftig och bör inte användas som medicin. Men i en vas på bordet kan den stå och bara vara vacker. Källa: Häxans årstider av Hella Natborst-Böös.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.