Blogg

Påsk i Växthuset

En vecka full av aktiviteter vilket jag inte trodde i dessa tider men det är trevligt att vi får några kunder/klienter till oss under veckan även om det inte är fulla grupper….då finns det mer tid för fina samtal. Vi har även lagat mat och lagt dom i matlådor, vi kör med max 10 st samtidigt i lokalerna och man ska vara symtomfri för att komma in, det har fungerat mycket bra….

Sedan närmade sig påsken och allt som hör till handling av mat, fixa påskriset….och lite påskgodis. Skärtorsdagen försvann det blev flera timmar hos min vän Erika som är en duktig tatuerare, jag blev supernöjd. Äntligen har jag fått ut det lilla bubbelväxthuset som jag har övervintrat alla mina blommor, mest pelargoner som alla dog, och även fått mina ny tillskott som jag har sått, att växa upp kraftiga och fina, allt möjligt, tomater, gurka chili, blommor, pelargon sticklingar……jag har även städat och fejat i växthuset och nu har vi kunnat sitta där ända sedan påskafton så mysigt….Jag har även varit ute och gått med en grannkvinna här i byn, hon visade mig en jättehärlig runda till en sjö vi var ute i en och en halvtimme superhärligt.

Igår så bestämde jag mig för att jogga/powerwalka samma runda som vi hade gått, det gick inte lika bra jag gick vilse och hamnade på fel slinga men den slutade också på en och en halv timme…..och nu har jag slutat påsken med att besöka gymmet och tränat i över en timme, så himla skönt, det är absolut jätteskönt att vara ledig, men jag gillar ju även rutiner……..Nu blir det kortvecka igen och jag önskar er en underbar fin kort vecka……

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.