Blogg

Påsk en tid för återhämtning

Satt precis och lyssnade på ärkebiskopen, hon förespråkar att vi alla behöver återhämtning och att långfredagen är en perfekt dag att vila, att släppa allt och bara vara här och nu, jag är beredd på att hålla med henne, varför inte utse en dag per år som vi verkligen bara är med oss själva.

Det är skönt att inte ha hela påsken planerad, utan att det finns tid och möjligheter till spontana aktiviteter eller annat som man tycker om att göra. Det är även fullmåne inatt så passa på att ladda allt som stenar kristaller eller era kort lekar, kanske till med ladda en flaska eller två med energifullt månvatten. Själv har jag mediterat och ska nu äta en härlig frukost, innehållande ägg förstås. Det blir självklart en dag ute i solen.

Jag är utbildad spiritualistiskt medium, andlig healer och vägledare i tarot läggningar. Mina utbildningar har jag gjort hos Mithera Development. Jag är väldigt nöjd med dem, nu är det dags för ännu en utbildning sista helgen i april, shamansk healing, det ska bli väldigt intressant och spännande, så idag ska jag hämta ut min trumma som jag har beställt.

Jag är precis klar med min medium utbildning och startar upp med 40 minuters sittning för 400 kr, detta erbjudande kommer jag att ha ett par månader framöver. Gå gärna in på min hemsida för fler erbjudanden och annat smått och gott, Lieshälsovärld.se

Ta det lugnt där ute och njut av ledigheten ni som har möjlighet !!

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.