Veckans recept

Paj med Ost & Korv

Denna vecka blir det matpaj på menyn länge sedan men gott, jag gillar ju glutenfritt så ett pajskal på 1 paket avrunna kikärter blandat med 4 msk profiber, 1 msk olja, 2 msk kallt vatten och salt efter smak, mixa i mixern med kniven tills du får en deg, lägg den i plast eller folie i frysen 5 minuter tryck sedan ut den i formen och för grädda i 225 grader i 10 minuter …..

Sedan gjorde jag äggstanningen med 4 ägg och 2 dl valfri mjölk, jag blandade i svartpeppar och flingsalt, vispa och ställ undan….

Sedan stekte jag skivad chorizo korv som jag sedan la i pajformen/skalet, jag fyllde sedan på med äggstanningen och parmesanost, sedan rakt in i ugnen i 30 minuter …….smarrigt värre. Du kan ha precis vad du vill för fyllning men detta var vad jag hade hemma idag…. lycka till så hörs vi !!!!

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.