Veckans recept

Nyttiga saffrans bollar

Det bästa och roligaste jag vet är att leta nyttiga och goda recept av sådana recept som redan finns. Att göra om dem så att jag tycker att de är ok. Eftersom jag undviker socker så mycket jag kan, så är mina recept inte så söta, men de är goda i alla fall med lite glögg eller en kopp kaffe så fungerar det mesta…….

  • 1,5 dl kokta vita bönor
  • 1 msk kokosolja, neutral eller med smak, välj själv.
  • 0,5 msk rapsolja
  • 4 urkärnade dadlar.
  • 1 påse saffran
  • kokos att rulla i, om det blir för torrt så lägg i en msk vatten eller två.
  • Mixa ihop alla ingredienserna och låt sedan smeten stelna något i kylen, rulla sedan bollar av smeten och häll kokos på dem, drick en mugg glögg eller en kopp kaffe till mums.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.