Blogg

Ny sommarmånad & Semester

Denna vecka gick åter igen i hög hastighet, jag är nog i fas med det mesta på jobbet, känns skönt att gå in i sista jobb veckan, sedan blir det fyra veckors ledighet, med vänner familj och återhämtning. Jag kommer även att arbeta lite med att lägga upp planer för min hemsida och mina eventuella event, mitt mediala arbete, andlig och shamansk healing, detta längtar jag mest efter att få hålla på med det är det jag älskar mest att göra, jag kommer att träna under ledigheten det blir både yoga och gymträning, jag ska också sätta en ny rutin på att meditera varje morgon, den borde sitt efter fyra veckor.

Det är full fart i växthuset tomaterna blommar, chilin, gurkan bönorna också, olivträdet har blommat och vindruvorna växer så det knakar, snart kan jag skörda, härligt ! Idag fick jag en healing av min healing kollega vi byter healing med varandra ungefär var fjortonde dag, så nu känner jag mig som ny ock ska ta hand om mig resten av dagen. På måndag går vi även in i sommarmånad två, otroligt härligt med ännu en sommarmånad framför oss, nu och här tycker jag att vi bestämmer oss för att njuta och tanka energi.

Jag kommer också att ta mig tid här under min ledighet, jag tar gärna sittningar med med budskap från andevärlden, antingen på plats hos mig eller per telefon. Jag ger gärna healing både på plats hos mig eller på distans, shamansk healing fungerar bara på plats hos mig. Du får ett riktigt bra sommarpris av mig under dessa veckor, skicka mig ett meddelande så syr vi ihop något. Ha en fin vecka !

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.