Blogg

Maskiner & egentid

Dessa maskiner vi har i våra hem som vi har gjort oss så beroende av, tvättmaskin, diskmaskin och kyl & frys, för några veckor sedan så slutade våran tvättmaskin att fungera, drama det är verkligen min favorit maskin hemma hos oss, allt blir rent och dessutom luktar alla kläder gott !

Men nu var det dags igen, vi märkte den här veckan att vår diskmaskin inte dikade riktigt rent, så vi köpte dyra rengöringstabletter och en påse citronsyra som ska fungera, hur som haver så hjälpte inte det så vi förstod att maskinen ville helt enkelt inte vara med längre, så dags för ett besök till Elon igen !

Min man ringer när han kommit hem med vår nya fina diskmaskin och frågar om vi inte ska passa på och köpa ny kyl och frys, varför inte så sagt och gjort ytterligare en vända till Elon. Så just nu är köket i kaos, men det blir fint när det är klart.

Annars har veckan lunkat på, på jobbet har det varit lugnt, alla kunder är inte tillbaka än. Telefonen har varit ganska tyst. Jag har även hållit i min nya rutin att powerwalka/jogga tre gånger i veckan, känns riktigt bra och det känns som om jag även har koll på kosten. Jag har även fått in en annan rutin som att meditera varje morgon minst sex minuter, ibland räcker det och ibland inte och då tar jag en lite längre stund efter att jag har kommit hem från jobbet.

Snart ska jag träffa mina fina medium kollegor en hel helg vid Omberg utanför Vadstena, vi ska bo på vandrarhem och hitta på lite olika saker tillsammans, det kan nog även bli en liten stund för att trumma, jag ser verkligen framemot denna helg, men först blir det kräftskiva hos syster yster och hennes man, supertrevligt. Ha en fin vecka och ta hand om er !

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.