Blogg

Magisk vecka !

Ja tänk att mitt i veckan kan man uppleva magi, det är jag otroligt tacksam över. Det har varit full fart hela veckan, på jobbet är det tomteverkstad där vi producerar hantverk så det ryker om det, fina saker, nya saker och självklart återbruk, vi ska ha julmarknad 5/12.

Det har varit roliga möten, bra möten och nödvändiga möten, som alla är viktiga på sitt sätt. Sedan finns dom här mötena med en liten känsla av magi, som man kan känna lite då och då, känslan av lycka eller känslan av trygghet, eller känslan av ett steg i rätt riktning, magiskt !!

Jag har även givit och fått healing, underbar behandling, jag mår så bra efter och under behandling, mycket fina och goa energier, ibland blir det för mycket och man behöver gråta en stund eller skratta, det finns många olika reaktioner på en behandling, full av kärlek och ljus, min tacksamhet är stor för att just jag får hålla på med bland annat healing.

Att mina djur och den lantliga miljön som jag bor i just nu är också magiskt, att kunna ha naturen runt huset och mina fina kloka katter, som sagt en magisk vecka med en stor tacksamhet för vad som kommer till mig….. ha en fin vecka och ta hand om er!!

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.