Veckans tips

Lyckotips & En bra deckare

Här kommer några bra tips från Kay Pollak, det handlar om att bli lite gladare varje dag. Det är lycka att kunna vara i nuet, helt befriad från negativa tankar, att stanna upp och känna att det förflutna är borta.

Sluta klaga, ta hjälp av ett tänjbart armband och sätt det på ena handleden, varje gång som du klagar så sätt över armbandet på den andra handleden, då skapar du ett minne i kroppen. När du klarat 21 dagar i följd utan att flytta armbandet kan du gratulera dig själv till ett bättre och lyckligare liv.

Sluta och gräma dig för ”hemska ”händelser i det förflutna, inse att de inte går att ändra, det enda som du kan ändra på är ditt förhållningssätt till dem. Tänk i stället på vad du kan lära dig utav händelsen och hur den kan få dig att växa.

Hjälp en människa som har det sämre och jobbigare än du själv tycker att du har det. Det ger alltid en god känsla och skapar också en bra känsla av mening i livet.

Det känns som om dessa tips kan vara enkla att använda sig av för att få en lyckligare tillvaro, det skadar ju inte att prova…..själv ska jag prova med armbandet hittade ett sådant hemma som jag fått på en Harmonimässa som jag besökt för ett par år sedan, prova kan man alltid göra…..

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.