Veckans budskap

Ljusets Änglar

Det här är budskap från min änglalek som heter ljusets änglar jag har bett om budskap och dragit två ängla kort och utifrån dem delat deras budskap till er. Ta till er det som passar just er.

Försök att hitta glädje i allt som finns runt omkring dig just nu, att känna och visa sig positiv, upplyft och tacksam, ”smittar av sig som en slags återspegling som du känner igen. Att finna glädjen i de små enkla och goda saker runt omkring dig är underbart och viktigt, det bekräftar ditt värde och plats, att känna glädje läker själen och gör det möjligt att ta emot den och sprida den vidare är så viktigt och fint.

En affirmation: Jag känner med glädje igen det goda runt omkring mig.

En affirmation: Jag befinner mig i ett tillstånd av medvetenhet.

Att få känna en stor harmoni och frid krävs en del, livsglädje är en del av harmonin, att se i ditt oftast enkla men fina liv och kunna få känna detta och att se det ljusa och fina är en del i din nuvarande process. Att under denna period ha fina äkta och glädjefulla relationer med nära, kära, våra husdjur och naturen gör att du finner ett lugn och gemenskap. Att kunna se ljuset istället för mörkret tar oss mycket längre, att kunna hjälpa och att finnas till för dem som behöver dig är en sådan otroligt fin handling och det ger så otroligt mycket, det lilla i det stora är av jätte stor betydelse…….så denna vecka kommer att gå i glädjens och ljusets tid, det kommer att kännas lättare denna vecka.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.