Blogg

Ljusa & Magiska nätter

Nu är maj månad slut och vi beger oss snart in i juni med midsommar den mest magiska natten, förr plockade kloka gummor växter hela midsommarnatten, gärna medans dom gick baklänges för då ansågs växterna vara mer laddade med magisk kraft, under den natten samlade dom in växter för hela årets förbrukning….. det var inte dåligt. Äntligen har värmen kommit och risken för hagel, snö och frost är äntligen förbi, det är så vackert grönt i naturen vid denna tid på året så det är bara att passa på att njuta och ta hand om tiden…

I maj månad har ändå varit en del kalas och grillkvällar utomhus och med avstånd och handsprit det går bara men är lite påhittig aktsam så fungerar det, min favorit säsong är igång, poolen är öppen och nu när det blir vara och ljumma kvällar så blir det nog både ett och två bad….

Det är bara att ta hand om tiden och kunna vara i den lite då och då. Jag älskar att vara ute denna årstid oavsett vad jag gör om jag plockar med mina växter eller om jag ligger i solsängen och lyssnar eller läser en bra bok, kanske till och med slumrar en liten stund….. denna vecka som kommer blir det jobb och träning som vanligt och jag fortsätter att leta efter min balans av kost, träning och vikten en dag så hittar jag den säkert….. ha det fint och ha en riktigt fin vecka så hörs vi igen nästa….

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *