Blogg

Livet på en pinne

Jag älskar värmen, det kan ha varit så att jag levde i värme året runt i mitt förra liv, jag är förstås tacksam över att jag har min pool att svalka mig i sådana här varma dagar, riktigt superskönt, veckan har lunkat på inget särskilt har hänt, jag lämnade ett Covid-19 prov på antikroppar och får svar under veckan som kommer, det känns bara bra. Det märks på jobbet att dagarna går in i någon slags arbets/semester lunk, telefonerna ringer inte lika mycket kollegor från andra enheter har gått på semester, det känns bra med lite lugnare tempo…

Vi har sovit med fläkt på i sovrummet senaste veckan, det har faktiskt varit skönt….många tycker att det är jobbigt med värmen men som sagt var jag är inte en av dem….jag slår verkligen ett slag till i detta inlägg om boken jag lyssnade på i veckan som var riktigt bra och intressant, se i veckans tips.

Nu är det två veckors arbete som gäller innan semestern är i gång, jag hoppas på två lugna veckor… för att i förväg kunna gå ner i varv, träningen har blivit av även denna varma vecka fyra gånger därav två spinningpass visserligen lite svettigare än vanligt…..jag behöver lägga upp en strategi för hur jag ska lägga in mina fyra träningspass under semestern. Så vi kör på, ha en riktigt fin vecka som kommer så hörs vi snart igen…..

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *