Blogg

Livet går upp & ner

Det har varit en ganska turbulent vecka, tunga och tråkiga saker har kommit till oss, livet är inte alltid en dans på rosor som någon sa en gång. Jag fungerar så som att när det kommer fler saker samtidigt som är jobbigt eller tungt så hämtar jag ny kraft någonstans och blir ännu starkare än vad jag var innan, men efter regn kommer sol och idag när jag sitter här och skriver så känns allt lite bättre.

Denna vecka kommer att bli en bra och fin vecka, jag kommer att meditera på både ljus och kärlek, sedan vet vi inte alls vad som händer. Mer än det som jag har planerat, jag har börjat springa så det fortsätter jag med två till tre gånger i veckan, sedan lite annan träning tre dagar i veckan, jag ska testa tipsen som ni kan läsa om i veckans tips. Jag kör på en månad så får vi se vad som händer.

Denna vecka kör vi igång på jobbet med våra grupper igen, det ska bli kul att träffa alla kunder efter lång ledighet. Nu är min onlinekurs slut fyra veckor har gått, väldigt fort, så nu har jag äntligen lärt mig vad meditation är och hur man gör från första början. Det har varit jätte kul ! jag kan verkligen rekommendera http://Svenska healingskolan de har många bra kurser. Jag hoppas att ni får en riktigt härlig och fin vecka.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.