Blogg

Lite om veckan som gått

Veckan startade jag med en gratis onlinekurs, Meditation för intuition heter den, jag hittade den på facebook och kände direkt att detta vill jag hoppa på, detta är en 4 veckors kurs, och jag hoppas att jag lär mig grunderna bättre med övningar och utveckling. Sedan har veckan fortsatt med yoga, powerwalk och träning på gymmet så härligt. Jag har även lyssnat klart på 3 deckare i hörlurarna, så smidigt för jag kan ju göra andra saker under tiden.

Vi har även varit iväg på räk-och tacokryssning, supertrevligt med både nya och gamla vänner och musik med dans. En varm kväll med en vacker solnedgång.

Idag har vi varit på kafferep hos fina lilla Esther som nyligen har blivit döpt, hon är så glad och go hela tiden, finaste bebisen jag träffat på länge. Jag har även hunnit med en healing idag härligt.

Det känns otroligt skönt att vara ledig, det är underbart att hinna med allt detta utan stress och skulle jag känna mig stressad så sätter jag mig bara ner och andas en stund, precis som jag har lärt mig. Nu kommer snart en ny vecka med semester, nya möten och nya utmaningar me like !

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.