Blogg

Lite om ditt och datt

Veckan som har gått har varit fylld med bra händelser och fina möten, jag har både fått möjligheten att få ge healing till en vän och några till. Jag har även haft möjligheten att få ta emot healing vilket jag är otroligt tacksam för, att både få ge och ta emot är en ynnest så härligt. Det ger så mycket energi kärlek och lugn.

Jag har även denna vecka fått en telefon sittning av en kvinna som går samma utbildning som jag går. En härlig upplevelse med fina möten och bra budskap, jag tycker även att det är härligt att få förmedla budskap.

I helgen hann jag även med en sista seans vi var tio personer med mig, jag fick även träna lite extra på husrensning, jag konstaterade bara att det fanns en del tunga energier. Ja kommer att åka tillbaka och se om jag kan göra något åt det. Det som kändes mycket bra var att få börja att plantera om mina pelargoner, något som betyder vår för mig, jag hoppas verkligen att den är på väg…….

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.