Blogg

Lite ditt & lite datt

Veckan som varit har gått i en himla fart, vi har haft bröllopsdag, det har varit fler klienter på jobbet i sina sysselsättningar, mer än förra veckan, jätte kul !! Jag har fördjupat mig denna vecka i kristaller och kristall healing, laddade ner en gratis e-bok från nätet super intressant, stod massor av bra saker, så idag har jag gjort kristallvatten som jag ska dricka i fem dagar, vi får se om jag får mer energi, jag har även anmält mig till en ny kurs på nätet som heter Intuition & klarsinnen – utveckla ditt sjätte sinne, mycket bra övningar och tips och andra nyttigheter.

Sedan blev det kräftkalas hos syster & man i lördags jätte trevligt och supervarmt och soligt väder, vi badad och vi drack en drink i solen, kräftor och räkor och en massa annat gott. Jag har som ni sett syltat på plommon, det blev både marmelad & chutney supergott !! Jag provade faktiskt också i lördags att stå på syrrans sup bräda i deras pool, jag lyckades att hålla balansen en stund, jag tyckte det var superkul jag ska prova igen men då blir det i sjön !!

Denna vecka blir något kortare, jag har tagit semester på fredagen för att åka neråt landet och träffa mina härliga mediumkollegor, jättkul !! Det blir även ett besök hos frissan denna vecka. Ha det fint och ta hand om er !

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.