Blogg

Lite ditt & lite datt

Veckans som varit började inte som den brukar, den började med att vi fick ett dödsbesked, min fina svärfar hade somnat in efter en period av sjukdom, så när jag ser tillbaka på veckan som varit så blev den inte som vanligt. Vi är olika som människor vilket också betyder att vi sörjer på olika sätt, vad jag menar är att det är i dessa stunder vi behöver förstå detta. Vi har varit trötta även om vi har sovit mycket. Som spirituellt medium så kände jag ett otroligt lugn när han hade gått över till andra sidan, jag har känt honom omkring mig i samband med ett lugn och mycket kärlek.

Jag och min syster har även träffat vår mamma och umgåtts vi körde klädbytardag hos mor, vi blev bjudna på lunch och kaffe med hembakat, när man har förlorat någon nära så tänker man väldigt mycket på att man skulle vilja hinna med sina nära och kära mer. Till helgen som kommer ska vi gå en etapp av Roslagsleden det ska bli jätte härligt, det blir jag, min man och syster och hennes man. Jag älskar att vara i naturen det är väldigt mediativt. Och på tal om det så blir det även jobb på lördag då det är hälsans dag i Norrtälje och vår verksamhet ska vara med, jag har blivit tillfrågad om jag vill ha prova-på-mindfullnes övningar och jag har tackat jag så det ska jag jobba och förbereda denna vecka, det tar nog mycket tid av veckan som kommer.

Nu ska jag fortsätta med mat preppingen för kommande vecka det kan verkligen behövas. Ha en fin vecka och ta hand om er.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.