Veckans tips

Kristaller

Jag är en riktig nörd på stenar och kristaller, jag har samlat på mig en hel del fina små godingar med mycket kraft i.

De flesta känner till kristaller som varit vanligt förekommande under lång tid som exempelvis ametist, malakit och obsidian, numera har det tillkommit nya kristaller som larimar, petatit och phenakit och som också letar sig in i butikerna dessa är new age-erans stenar som gjort sig kända för att underlätta jorden och alla dess invånares utveckling, sådana kristaller har en extrem hög vibration som höjer medvetandet och öppnar de högre chakran som kommunicerar med andra dimensioner. För att kunna använda sig av de olika kristallernas egenskaper måste man veta hur man använder dem, spännande eller hur ? denna text har jag plockat från min nyinköpta bok, det står mycket intressant i den.

Ibland så behöver man jorda och rena sina kristaller från sådant som de har fångat upp. Då finns det förstås olika sätt, några är att bädda in dem i havssalt i en glas eller porslinsskål i minst ett dygn, man kan låta dem ligga i saltvatten i en glas eller porslinsskål, kallt rinnande vatten, undvik då temperaturväxlingar för annars så kan dom spricka, rökelse fungerar bra det är en av mina favoriter och då använder jag salvia som är en stark och renande rökelse. När det är fullmåne så ser jag till att månljuset når mina kristaller under natten och då har jag laddat dem med positiv energi, det finns många fler sätt, googla så får ni se. Att välja stenar kan vara svårt, ibland vill man ha dem för att de står för en speciell kraft att man till exempel känner ned stämd eller negativ så finns det kristaller med positiv energi mot denna känsla, du kanske behöver vara stark då väljer du en sten som har den kraften, eller så ska man låta kristallen välja , ibland så vet nog den bäst vad vi är i behov av för energi eller kraft, då brukar jag blunda och be stenarna ge mig den starkaste energin, jag håller händerna över stenarna och rör händerna sakta och där jag känner att jag får mest energi ifrån där finns den kristallen som jag behöver.

Om man vill kan du och en vän välja tre kristaller var och sedan tolka eller läsa av dem ungefär så här, sten nr 1- Ditt förflutna, det du är på väg att lämna. Sten nr 2- Ditt nu, hur det är just nu. Sten nr 3- Din närmaste framtid, vart du är på väg.

Man kan hitta på allt möjligt för att närma sig dessa vackra fina kristaller, ibland kan man behöva lite extra kraft vid speciella tillfällen då brukar jag lägga en kristall i min bh under dagen…testa nu fina ni.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.