Blogg

Kort vecka & Lång helg

Man kan kalla det vad man vill, bägge är lika mycket rätt. Veckan började med regn och kyla men avslutades med sol och värme, jag älskar värmen och jag älskar maj månad, det är verkligen min favorit månad, allt växer och frodas, löven slår ut och gräset blir grönt och växer för fort. Den här veckan har det känts som om livet och stagnerat lite grann eller så har jag bara haft en svacka.

Vi firade in våren på valborg med grillat och trevligt sällskap. Lite firande behövs ibland….Det är inte bara jag som gillar värme i den här familjen mina katter njuter fullt ut av värme och sol, tänk att få ligga ute och sova helt underbart….I växthuset växer det och frodas man kan nästan se hur det växer om man kollar riktigt noga, det är i alla fall skillnad om kollar på morgonen och sedan på kvällen…..härligt.

Det är inta bara jag i vår familj som älskar sol och värme jag har tre katter som njuter för fullt, tänk va skönt att kunna sova ute…….Nu är det snart ny vecka med nya händelser och kanske lite mer värme och sol…. hoppas ni alla får en fin vecka, ta hand om er och varandra i dessa tider……

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.