Veckans budskap

Kjesaren & fyra i eld

Denna vecka blir det änglatarot, det var den leken som kom till mig idag, ta till dig det som passar just dig.

Det stora i denna veckas vägledning är att det är dags att skapa logik, disciplin, och ordning. Drömmar är bra och fint men de ska ju leda någonstans så behövs riktlinjer och organisering så att de kan manifesteras på bästa sätt. Skapa en bra och detaljerad plan, behåll ditt lugn och kontroll över hur du ska förverkliga denna plan. Tillåt dig att leda din karriär och alla projekt som du arbetar med, du behöver ha struktur och ordning vid din sida hela vägen igenom. Tro på din förmåga och var en positiv och diplomatisk ledare. Organisera så att du får en effektivitet.

När du har arbetat hårt för något du vill uppnå då får du även din belöning ett lugn och ro, starka känslor av tillfredsställelse kommer i din väg, känn dig stolt. På hemmaplan händer det saker som är mycket givande, någon som kanske ska gifta sig, som som kanske ska bli sambos, frid och harmoni med mycket romantik.

Tillåt dig att känna dig upprymd även i vardagen där det kanske inte alltid händer så mycket utanför rutinerna, roliga och kärleksfulla saker händer runt dig.

Ärkeängel Mikael är styrkan och beskyddarens ängel, kalla på honom när du behöver styrka eller beskydd, även vid livsavgörande förändringar.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.