Veckans budskap

Kejsarinnan & Nio i stavar

Det kommer en mycket kreativ och tillfredsställande period, om du tar hand om dig själv och inte överväldigas av andras problem, framför allt att du lär dig att be om, förvänta dig och acceptera kärlek hjälp och uppskattning ett flöde behöver flöda från två håll om det ska fungera. Det kommer en upplysning från någon i din närhet om att någon behöver omvårdnad. Tack vare dina tidigare ansträngningar så kommer det att ske positiva saker, en tid av nya saker och händelser.

Kärleken till oss själva är viktig, självaktning och självständighet. Om vi inte älskar och värdesätter oss själva, kan det bli knepigt att älska och kräva respekt från andra, du kommer inte att vara ensam under denna period, erbjud din kärlek och eller vänskap av den anledningen att du vill, inte för och inte för andras tröst eller gillande.

du har länge kämpat för något som äntligen betalar sig i ditt arbete eller för rätten att göra på ditt sätt eller göra din röst hörd, en kreativ framgång som du kämpat dig igenom, om du fortfarande är kvar i kämpar processen så håll ut tills du är klar. Ditt stora mod leder dig dit du ska. I slutet av denna period ser det ut som om en närstående person tillfrisknar efter sjukdom, olycka eller utmattning. Fortsätt framåt det ser väldigt ljust ut.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.