Blogg

Kalas, regn och pizza

Denna vecka har allt gått som på räls både på arbetet och privata planet. Vi har förberett för kalas som gick av stapeln i går lördag, mycket trevligt med goa vänner, det var mulet och 12 grader varmt och regnet hängde i luften som en tung matta. Men ute du skulle vi sitta hade jag bestämt redan tidigt i veckan för vi får inte plats inomhus. Strax före lunch kom det några droppar och lite senare sken solen en stund, sedan försvann solen och sedan blev klockan två och då kom både gästerna och solen, det var som om molnen försvann och solen kom för att stanna. det blev en sen kväll/natt/morgon senare för vissa lite tidigare för andra.

Så idag gick dagen väldigt snabbt eftersom vi sov lite längre idag, sedan var det dags för röstning iväg till vallokalen och sedan till pizzerian och köpte pizza, idag är det min födelsedag och då får jag bestämma vad jag vill äta.

Nu blir det tre dagars arbetsvecka, röd dag på torsdag och då bär det iväg till svärmor och man i Dalarna och sedan hem på fredag och på lördag får vi besök av goa vänner, man hinner med en del när man kan ta en dag ledigt och ledigheten blir genast längre.

Jag önskar er alla fina där ute en härlig och fin vecka.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.