Blogg

Helgen som sprang iväg

Härliga helg en tid för vila och ledighet, att sova tills man vaknar att äta frukost länge att ta en promenad och att mysa, men veckan går fort då gör ju även helgen det. Denna helg har varit både aktiviteter och lugn och ro, Lördagen blev full fart först in till Stockholm och Bromma checka in på hotellet, taxi till Solvalla för 75 års kalas, så trevligt med familj och vänner.

Jag har haft en fin söndags eftermiddag jag hann med en promenad till sjön ett underbart ställe att vara på, jag älskar det verkligen. jag har haft tre telefonsittningar trevliga människor som jag får möjlighet att hjälpa, fantastiskt underbart, nu häller jag på att jobba med hemsidan, kolla in veckans recept och veckans tips, veckans budskap är intressant.

Ha en superfin vecka som kommer så hörs och syns vi snart.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.