Blogg

Healing & Vägledning

Som ni alla har märkt så har det varit fler helgdagar och några vanliga dagar då jag arbetade, kändes riktig bra faktiskt, jag är en person som älskar rutiner och mår bra av det.

Jag fick healing här i dagarna av min fina vän Nina som gick utbildning samtidigt som jag på http://Mithera Development vi brukar byta healing med varandra, jag fick ett budskap av Nina när vi var klara och jag skulle lyssna på min kropp, vilket jag är väldigt tacksam för att jag får påminnelse på, så nu har jag gjort det, skönt med vänner, sedan i dagarna så fick hon healing av mig och då hade vi sällskap av en dam från andra sidan som hörde till Nina, alltid trevligt med sällskap. Jag har även hunnit med vägledning eller sittning som det heter, så härligt och magiskt med alla kontakter och hjälpare. Den årliga kalkon middagen gick av stapeln söndag hemma hos mor och hennes sambo tillsammans med min man, syster och hennes man, lika gott som vanligt !! Nu är det dags att börja jobba igen fram till den 19/1 då vi flyger till Miami och där går på ett kryssningsfartyg som tar oss runt i karibien det ska bli så skönt med sol och värme och umgänge med härliga fina vänner.

Jag har också signat upp mig på coach i träning och kost resten av året, för att hitta min balans, det är himla lätt att hjälpa andra människor men mig själv går det mindre bra att hjälpa, skönt att få lite vägledning och tips på hur jag tar mig till mina mål. Ha en riktigt fin och skön vecka, ta ett nyttigt mellanmål när du läser veckans tips om just mellanmål och när du läser veckans budskap.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.