Blogg

Häxstege & Snart semester

Åh vad trött jag har varit i veckan som gått, jag hade nog kunnat gå och lägga mig vid åtta på kvällarna men valde att sitta uppe till nio. Veckan har ändå haft bra fart, jag mitt provsvar på testet covid-19 på antikroppar och det var negativt, alltså inga antikroppar, jag som var så sjuk med alla möjliga corona symtom, men så är det.

Ni som känner mig vet att jag älskar att vara kreativ och tillverka och prova på nya saker saker, i veckan blev det både en kjol till min syster och virkade även ett gäng ansikts pads sådana som vi oftast köper och är tillverkade bomull, hittade dessutom på mönstret själv…..Sedan har det varit fullt upp i växthus och odlingslådor det växer så det knakar, jordgubbar sallad, morötter, sockerärtor, tomater och chili. Det är så trevligt att hämta in det som man vill ha på tallriken, helt underbart.

Ett sätt att bli en drömtydare är att tillverka en häxstege att hänga vid sängen, som kan användas till vit magi, drömmar klättrar in i ditt medvetande via stegen så att du kan se vad du behöver göra för att nå ditt mål, spännande eller hur, denna ide kommer även den från min härliga bok Häxans årstider av Hella Natborst-Böös. Nu ska jag snart jobba min sista vecka och sedan blir det semester i fyra veckor, det ska bli riktigt skönt att återhämta sig och att göra och eller tillverka saker som jag inte hinner med när jag arbetar, lyssna på många bra böcker blir det också och jag tänker inte släppa träningen den är en del av mitt liv, många power walks får det också bli….bad och sol förhoppningsvis och även en del miljöombyte blir en riktigt bra semester….. ha det skönt nu och ta hand om er så hörs vi av igen nästa vecka.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.