Veckans budskap

Gypsy Oracle Cards

Fick hem en ny lek i veckan som jag har renat och lärt känna, en zigenar lek med endast orakelkort, historien säger att hon var en drottning av zigenare och har alltid använt denna lek för att se in i framtiden och hjälpa människor med deras liv. Ta till er det som passar. Jag känner att det är något magiskt med denna lek en slags spänning.

Det som har varit är en tyngd en uppgivenhet, svårt att hitta hoppet, du har känt dig bakbunden, trött och slut, men efter en del fina möten med bra och kloka människor, så vänder det och ljuset framträder, gåvor och uppenbarelser, tecken har kommit till dig och gjort dig starkare och redo för nästa steg in i nuet, denna vecka, det finns någon i din närhet som inte är riktigt ärlig, eller döljer vissa saker för dig, det kan även vara en överraskning för dig i form av extra pengar eller något som gör att du tjänar mer pengar. Du känner dig inte riktigt 100 % frisk, hängig och trött, kanske är det dags för ett läkarbesök för koll och prover. Det som det finns massor av denna vecka är kärlek, amors pilar far runt i luften hela tiden.

Om det finns hinder under denna vecka så kan du se upp med eller vara försiktig med att du inte orsakar ”otur ” för dig själv att du hamnar i mindre bra situationer, och det gynnar dig inte att hamna i funderingar och grubblerier. Om eller när det dyker upp en resa så innebär det att du behöver lämna din kära och eller familj ett tag, handlar det om en inre resa så glöm inte bort att involvera din kära/familj. Fina råd för veckan, ta saker och ting lite mer lättsamt och gör något roligt av det. Glöm inte att hjälpa eller ge någon nära något, ett positivt meddelande är på väg till dig. Du kommer att träffa en klok, lärd och vis person som gör ett starkt intryck på dig, ta vara på det och använd det på ett bra sätt.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.