Veckans tips

Grönsaker i massor

Just nu håller jag på och testa att äta antiinflammatorisk mat vilket jag även skrev om i förra veckans inlägg. Så nu går jag in i andra veckan och idag blir det fläskkött till middag och Jag har gjort i ordning en hel plåt med grönsaker, riktigt vacker blev den. Det innebär att jag kommer att ha dessa grönsaker både till lunch och middag några dagar framöver, mums……

I dag har jag valt grön sparris, röd paprika, gul lök, vitlök, broccoli kokt sötpotatis och kokt morot och champinjoner, jag har stänkt på olivolja det nyttiga fettet, jag har kryddat med peppar, paprikapulver, örtsalt och sedan rakt in i varmluft 200 grader jag kommer att ta ut den lite då och då för att röra om, så kanske ca 30 minuter i mitten av ugnen….. jag kommer även att servera mig en kall röra gjord på vitlök, peppar och creme fraich. Testa det är super gott och nyttigt.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.