Veckans recept

Frukost med bär

Nu kommer det ett frukost tips som jag säkert redan har gett er förut men denna är den bästa av alla, enkel men supergod…..

1 dl yoghurt, jag gillar grekisk yoghurt, sedan slänger vi på mer protein i form av 1 dl keso, sedan superkrydda som består av färdig blandad från kockens, det är kanel, kardemumma och ingefära, jättegott, sedan lägger jag på bär och det är då du kan gå bananas, just nu kan du plocka både smultron och blåbär, jag har själv några plantor med jordgubbar där det kommer gubbar hela tiden…….så otroligt gott, blåbär är ju väldigt nyttigt och det finns det en hel del i skogen nu, jag ska själv ut och plocka här i dagarna. Smultron finns också överallt just nu, det verkar vara ett riktigt smultron år…… sedan avslutar jag denna frukosttallrik med valnötter som jag bryter i mindre bitar och strör på…..så gott och som sagt var ta vara på det vi har just nu i naturen……

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.