Blogg

Fjärde veckan av ledigheten

Då går min semester mot sitt slut, det är lätt att skaffa nya rutiner på fyra veckor, rutiner som jag trivts med och tänker jag ta med mig nu när jag återgår till min vardag, att promenera varje dag och även nu i slutet ha kunnat springa känns riktigt jäkla bra. Men det ska också bli skönt att komma till gymmet och få lyfta lite tungt. Något som jag också tänker ta med mig från denna ledighet är att jag har lärt mig att meditera från grunden och har därav öppnat upp min intuition mycket bra, så från och med i morgon så blir det att meditera varje morgon innan arbetet, det ser jag framemot, jag har lärt mig detta utifrån en kurs som jag går men som tar slut 9 augusti. Riktigt bra kurs.

Nu ska det bli skönt på sätt och vis att komma tillbaka till arbetet och uppta mina andra rutiner, jag gillar att ha rutiner det fungerar bäst för mig, så nu ska jag njuta av det. Som jag skrev i veckans tips inlägg så är ni sugna så hör av er för att få lite hjälp med kosten så ni kan få någon slags balans, jag tar gärna fortsättnings vis telefonsittningar och har ett bra sommarpris fram till sista augusti, ha nu en fin vecka med allt vad den innehåller. Vi körde facetime med barnbarnet i går han hade fika försäljning och loppis, så det slutade med att vi handlade en betong platta med ett stort hjärta i för hundra kronor, han hade tydligen sålt de andra för tio kronor styck, vad säger man det är klart han ska ha betalt hahah. Ha de fint och ta det lugn.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.