Blogg

En vecka med många känslor & Tankar

Denna vecka som gått har handlat mest om viruset som härjar över hela världen, och det är ju inte så konstigt, men jag tycker ändå att någonstans får vi inte glömma att leva, absolut ser det inte ut som vanligt men att ändå ta vara på vardagen eller kanske just nu ta vara på vardagen, jag tänker att vi just nu inte går på bio, teater restaurang, eller andra aktiviteter med många människor på samma ställe och det är då vi helt plötsligt blir med oss själva, kanske för återhämtning, kanske för förändring eller eftertanke och egentid, att det är meningen, det är bara en tanke!! vad vet jag.

Själv har jag gjort klart en online kurs som heter ”Änglakommunikation” en riktigt bra kurs som fortfarande bara är en beta-kurs. Jag har verkligen haft tiden till att göra alla övningar och läsa om änglar, snart ska jag avsluta kursen med en änglahealing för att stärka mitt immunförsvar med kristaller.

Veckan som kommer är säkert full av nya nyheter och nya direktiv från Hälsomyndigheterna och andra myndigheter, då tänker jag fortsätta med min egen tid. Jag respekterar Corona viruset men jag tänker inte bli hysterisk över det.

Så jag önskar er en extra fin vecka och testa att ta hand om er och era nära, kära nu när kanske tiden finns, stanna upp tänk och känn efter det kanske är dags för något nytt, en förändring eller bara lite lugn och ro, vem vet !!!!!

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *