Blogg

En vecka i sommarens tecken

Hela förra veckan gick verkligen i sommarens tecken, sol och värme bad och halv sena kvällar utomhus, underbart jag älskar denna årstid. 4 dagars vecka blev det också, för vi hade ju midsommar helgen som började på fredagen, en underbar helg med vänner och familj och ett riktigt kanonväder i dagarna tre.

Vi åt gott vi spelade vollyboll i poolen, vi dansade, skrattade och njöt av att fira in sommaren, idag söndag så har jag nöjt mig med att vara i lugnet och lyssna på naturen och grannen som har huggit ved, underbara ljud det med. Nu blir det förberedelser för nästa vecka som är en arbetsvecka, två sådana faktiskt innan det är dags att gå på semester, dessa sista veckor, brukar jag dra ner på tempot och få undan och klart det som behöver vara klart, men att ändå ha tid och möjlighet till alla möten med människor som kommer. Härlig känsla. Min fina vän Maria och jag har planerat ett event här i min trädgård nästa helg, vi får se vad det kommer ut av det, det vore roligt om vi blev några stycken, det blir både mediyoga och trumresa.

Eventet ligger på facebook. http://MediYoga & trumresa i trädgår`n kolla gärna. Ha en jättefin vecka oavsett om ni jobbar eller är lediga.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.