Blogg

En vecka i Kärlek & Ljus

Denna vecka har varit fullt av olika aktiviteter, semmeldagen med egna bakade bullar glutenfritt och sockerfritt, jätte mumsig. ”fössta tossdagen i mass” då man äter ”massipan tåta” det är härligt med dialekter och helst smålänska.

Vi har också hunnit med födelsedagskalas för min man, jag har också haft en jättefin seans med mycket fina energier och ett bra flöde, jag tycker att det är härligt och givande att få ge människor fina budskap. Jag är så tacksam att jag får göra det jag tycker om att göra.

Jag har också hunnit med två vändor till mitt favorit ställe vid sjön, där jag kan prata och fundera tillsammans med mina guider och änglar och universum, jag verkligen älskar denna plats den betyder otroligt mycket för mig. Nu kommer det en ny vecka och nya utmaningar, möten och kärlek och ljus till mig och alla jag möter.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.