Blogg

En underbar & Magisk helg

Jag måste dela med mig om denna underbara helg som jag har tillbringat utanför Skövde hos en riktigt god vän och medium kollega…. vi var sex stycken av samma kaliber, och vi gjorde tillsammans hela helgen magisk, det var mycket prat många skratt och en del tårar precis som det ska vara, det blev skål meditation, första gången för mig, det blev yoga, vi la tarot kort för varandra och vi läste av varandra så helgen blev fulländad….jag åkte därifrån full av ny energi….. underbart, den sitter fortfarande kvar härligt…….

Veckan som gick var väldigt kreativ för mig det blev många armband gjorda, både i makramé och vanliga enkla, men grejen är ju att sätta ihop färger och pärlor för att det ska bli fint…..dessutom är det raggsockor på gång…. ska bli skönt när dom är klara….

Visste ni att oktober förr kallades för De magiska trädens månad, det kan man ju förstå….Hagtorn, havtorn, ek, rönnbär och slånbär har sedan urminnes tider trotts ha särskilda magiska egenskaper. Nu bär de frukt som är särskilt värdefullt inom magin, passa på att plocka och lägg på tork för magisk användning……denna text kommer från boken häxans årstider av Hella Natbourst-Böös……njut av veckan som kommer passa på att gå ut i solen om den är där du är……

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.