Blogg

En fin vecka med vår inslag

En fin vecka med fina möten, härliga stunder fulla med skratt. Solen har värmt våra vinter trötta och bleka ansikten, underbart att kunna vara ute i friska luften korta stunder mellan grupperna på jobbet. Just nu är det underbart att vara ute i naturen det ger så mycket, jag mår så bra och får så mycket härlig energi.

I onsdags busade jag till det och tog ut en semesterdag och for in till Stockholm för att träffa en barndoms kamrat, fika och snacka om allt mellan himmel och jord. En jätte härlig dag.

Och det blev ett riktigt bra avslut på veckan med min fina kurskamrat på medium utbildningen, som kom hit till mig och hade en seans för åtta människor som finns i min närhet, mycket härligt energiflöde, och härliga andekontakter.

Idag var jag som vanligt nere vi sjön och där hade isen börjat släppa och vattnet öppnade sig.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.