Blogg

En dag i taget

Veckan som har varit har känts ganska konstig, lite annorlunda med tanke med som händer runt omkring oss just nu, restriktioner och liknande, handla åt föräldrar som är över sjuttio år och inte ska gå ut men gärna vill och har svårt att förstå, det gick bra.

Veckan på jobbet gick bra påträffade en kvinna som låg på marken utslagen med en kille som säkert brukade det ena och det andra, även kvinnan, vi fick till en ambulans jag och min kollega och det kändes väldigt bra, än så länge känner jag mig frisk, vi har våra verksamheter öppna fortfarande, nästa vecka får vi våra laser termometrar så då kan våra kära deltagare känna sig säkra när det gäller feber. Vi har haft väldigt få deltagare denna vecka vilket är förståeligt, några är snuviga och några är rädda. Vi jobbar på inför vår årliga vårmarknad sen får vi väl se om den kommer att bli av. Min sömn ängel har infunnit sig efter mina böner så jag har sovit riktigt bra denna vecka.

Det känns skönt att vara här ute på landet, om man träffar eller pratar med en granne så är det ändå på avstånd, kramas får vi göra en annan gång. livet på landet fungerar vi hade lite annat inplanerat denna helg men under rådande situationer så blev det att vi rensade och slängde och fyllde vår släpvagn full med saker som skulle slängas och det visade sig att vi inte var ensamma om just den aktiviteten. Många grannar som bara har sommarstugor här har visat sig ute de senaste två veckorna…… vi kämpar på det kommer att bli bra ha tillit, respekt och mycket kärlek så kommer det att gå bra…….

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.