Blogg

En blogg om en podd

Åh denna vecka har det verkligen hänt en del saker, för det första så gick veckan otroligt fort, jag hann knappast med dagarna. jag har startat ett nytt coach program med en egen coach i grupp, nya styrketräningsprogram, med nya mål, planering och förberedelser, att boka in tid med sig själv i kalendern var nytt för mig men väldigt bra, svårt att boka av eller omboka. Vägning och mätning i lördags, 1 kg ner och 3 cm minus i midjan, riktigt nöjd faktiskt, så fortsättning följer…….

I lördags kom även min vän Maria hit vi kollade igenom min hemsida som hon har skapat åt mig, och vi gick igenom lite länkar och saker inför vår kryssningssemester i januari 2020, det blir otroligt spännande. Hon jobbar även med ett nytt projekt inom yoga och podd, hon är instruktör i olika yoga, jag bad och fick självklart några bra övningar för att stretcha hela kroppen och en övning för att somna om när man har vaknat mitt i natten och hjärnan drar igång hela registret och tror att det är morgon….jag är så tacksam Maria. Ja sedan hade hon som sagt ett annat projekt hon håller på att starta en podd så hon gjorde en inspelning med mig angående kost, hur man ska tänka och hitta balansen för att må bra och känna energi….. lite av det som jag tipsar om i veckans tips…. sedan kommer alltid livet in en sväng och sätter sina avtryck men det är ju så det är….Ha en jätte fin vecka och ta hand om er.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.