Blogg

Egen tid och ABBA

Denna vecka har rullat på precis så fort som föregående veckor har gjort, mycket att göra på jobbet, har varit själv hemma på gott och ont jätte trevligt att vara själv, egentid men jag får också sköta allt det där som vi brukar dela på, min man har varit i Thailand och haft en ceremoni av sin döda far som levt de senaste åren där. Jag har i alla fall haft egen tid vilket har varit skönt.

Jag har kunnat meditera vilka tider jag vill, och jag har ätit när jag vill och vad jag vill….. helgen har bara sprungit iväg, lördagen tillbringade jag min mamma och min syster på ABBA museet, jätte trevligt mycket fina bilder och minnen och bra musik, vi käkade lunch och drog sedan till fältöversten och gick på kondis, supertrevligt… nu ska jag knyta ihop allt inför vår julmarknad som är på torsdag kommande vecka… jag ska träna och jag ska ska hitta en bra balans när det gäller min kost denna vecka, kylan som kommit är inte riktigt min favorit, jag fryser väldigt lätt och blir ofta kall, men det är ju vinter så det är bara att gilla läget. Jag hoppas att ni har tänt ett ljus idag och stannat i nuet en stund för att njuta av ljus och lugn, vi behöver det emellanåt, alla behöver det.

Ha det fint och ha en bra vecka, ta hand om er!!

Kärlek och Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.