Blogg

De senaste dagarna.

Ja bilderna talar ju för sig själv, det är det jag har fixat och trixat med de senaste dagarna. Jag har varit till ikea och köpt stolar till min mottagning eller vad det kallas, jag tog med mig mor till ikea och där mötte vi även upp sonen, det blev både lunch och fika, supertrevligt.

Sedan har vi fixat och trixat med polen, paviljongen, våra utemöbler, trädgården och allt annat som behöver fixas inför sommarsäsongen och kalas om två veckor. Som tur är så är jag klar med växthuset, nu vill jag bara att det blir varmt ute så att växterna sätter fart. Odlingslådorna sår jag i mitten av veckan.

Idag har jag även hunnit med en seans i Norrtälje, hon var under utbildning till medium, hon var jätte duktig och fick fram många fina kontakter. I veckan som kommer tänker jag fortsätta med min antiinflammatoriska mat och att lära mig mer om det ämnet, jag tänker meditera varje dag denna veckan, jag kommer även att träna intuition.

veckorna går snabbt, men jag får nya insikter hela tiden om hur jag ska hinna med det jag verkligen vill göra. Sen så håller jag på för fullt med att tillverka shamanska skallror, intressant faktiskt men jag kommer nog att bli nöjd återkommer om detta ämne senare i månaden maj.

Så ha en fin vecka där ute och ta hand om er

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.