Blogg

De första dagarna på det nya året

Jag vill börja med att önska alla fina en god fortsättning på det nya året, starten på det nya året blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men så är ju livet och tillvaron alltid föränderlig. Natten mellan nyårsdagen och onsdagen blåste det något så för jäkligt jag har aldrig varit med om något liknande….. visst förstod vi att det skulle blåsa ordentligt men inte i orkanstyrka…… jag vaknade och låg och lyssnade det kändes som om taket skulle lyfta eller något liknande, jag var riktigt rädd något jag inta varit på länge, jag somnade nog till slut för jag vaknade till av att alarmet ringde…. när jag steg upp och ut genom sovrummet så var det alldeles tyst och kolsvart…..strömmen hade gått

Jag tänker ju att jag gör väl som jag brukar åker och tränar och sedan jobba… njaä det gick sådär när jag kom ut på vägen så låg det träd överallt tillsammans med trasiga och avbrutna elstolpar då tänkte jag det här är nog värre än vi kan föreställa oss …….jag kände en otrolig maktlöshet, det såg ut som spelet plockepinn fast alla pinnar var avbrutna.

men min kära man och jag vi bet ihop och gick in i denna tystnad och detta mörker med en envishet och planering….. för det gick tre dygn innan vi hade ström igen….. så kan livet bokstavligen förändras på en natt….

Man får ju inte mer än vad man klarar av.

Nu vänder vi blad och fortsätter det nya året med dem förhoppningar och mål vi har inför detta nya som vi är på väg emot. Det blir också ljusare för varje dag. Ta hand om er.

Nu har vi både ljus värme och kärlek

Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *