Veckans budskap

De älskande & sju i vatten

Intima val, i en viktig relation där kommunikation är nyckeln just nu. Att utveckla tillit i relationen är också viktigt just nu, dela gärna med dig av dina känslor med någon som står dig nära. Dags för livsviktiga, det är nu du ska göra dina val, de slutsatser som du kommer fram till kommer att påverka din framtid starkt, så överväg noga innan du tar dina/ditt beslut så att du kan genomföra dem hela vägen. Du har ett stort behov av balans just nu när det gäller hälsa, du behöver återgå till dina bra och balanserade hälsosamma rutiner.

I dessa val/beslut finns det ett djupare beslut som har legat långt inom dig, som inte är lätt, något som är knepigt, du kan behöva ta reda på mer runt detta, forska runt en del, du ska inte skjuta upp det längre utan det är nu som du ska ta tag i det och börja jobba.

Om du under veckan känner att du dras till en viss färg, så är det meningen att den ska vägleda dig, det handlar om dina chakran, se längre ner. Försök att fokusera och undvik för höga förväntningar, är dina val många så rensa, prioritera.

Orange – kreativitet, beroende, sexualitet, Gul – makt och kontroll, Grön – kärlek och helande, Ljusblå – kommunikation, sanningssägande, Mörkblå – visioner och psykiska förmågor, Violett – Andlighet. Ta hand om er och ha en fin vecka !

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.