Blogg

Dagarna rinner iväg

Det är precis så jag känner just nu, jag önskade att dagarna var längre och arbetstiden kortare. men man kan inte få allt. Det har i alla fall varit en grymt bra vecka. Fredagen hade jag tagit semester och vilken lyx först så sov jag tills jag vaknade vid halv sju tiden, fick i alla fall ihop åtta timmar inte dåligt !! drack kaffe tände ljus och rökelse mediterade, packade lite till inför helgen, tog en jogging runda på ca 40 min, sedan hem och körde lite övningar med vikter och gummiband, sedan en lååång dusch och en riktigt god och nyttig frukost. Snacka om en riktig lyxmorgon, dom är sällsynta men jädrar vad underbara dom är.

Min man var hemma i helgen och när han på lördagens eftermiddag klev ut på bron så såg han en älgko och hennes två kalvar stå och mumsa på vårt lilla äppelträd, som för första gången har jätte många äpplen, dessutom är det ett så kallat familjeträd med tre sorters äpplen på trädet och vi hade fått utav alla tre sorterna, nu hänger några få kvar i trädet som älgarna lämnade kvar, åh tänkte jag då kanske jag får provsmaka någon av sorterna, trodde jag ja dom äpplena var ju maskätna puh, men men älgarna fick ju lite magen och det var väl bra det också, alla behöver väl mat.

Helgen sprang iväg och det blev mycket healing som jag skrev om i veckans tips ! jag var full av energi när jag kom. Nu blir det att köra healing och äta lågkalori soppa hela veckan. Kolla gärna in mitt erbjudande om healing i veckans tips. Ha en jätte fin vecka och ta hand om er!!!

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.