Blogg

Bra Träning & Egen tid

Veckan som gått har lirat mycket bra tycker jag, det som har stuckit ut mest denna vecka har varit mina fyra dagars morgonträning som jag i och för sig utför varje vecka men denna vecka har tränings tillfällena känns extra bra, kanske berodde det på förra veckans återhämntning då jag drog ner lite på tillfällena. Jag var fokuserad och lyfte lite tyngre än vanligt och jag hade mer ork än vanligt, jag är tacksam när dessa veckor kommer. Jag har bloggat två tillfällen denna vecka om meditation och intuition och även om magiska tal och numerologi, jätte intressant ni kan läsa om det på min blogg http://anneliekallstrom.blogbiz.se. Veckan har rullat på med arbete planering och vardagen….

Helgen blev min egen min man hjälper sin dotter med hennes hus så att hon och sonen kan flytta in här i december, så jag blev hemma med våra katter och en massa egen tid, jag fick ju en hel timme till godo idag, jag har hunnit med en del, kokat marmelad stickat vilket är en stor avkoppling jag har läst, promenerat och mediterat….Det jag vill tipsa er om denna vecka är att var ute så mycket ni kan, när ni kan det betyder så mycket nu under denna period både för kropp och själ, ta en lugn skogspromenad med en vän eller ett husdjur. Jag vill också tipsa er att nästa lördag blir det kraftfullt, det är nämligen så att denna månad infaller fullmånen två gånger det kallas blåmåne, sist det hände var mars 2018. Dessutom så infaller detta på alla helgonsdag som är på lördag vilket var 19 år sedan det hände… Extra kraftfullt skulle jag tro, så ut med kristaller och allt som behöver laddas, kanske lite månvatten också….. ha det fint i veckan som kommer.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.