Veckans tips

Böcker och sånt

Denna vecka blir det ett par olika tips, jag tänker tipsa om några böcker som jag läst och en del annat…

Jag börjar med boken Hälsomanifestet skriven av Cate Stillman, den handlar om balans i livet och hon skriver bland annat. ”Vi är vane människor, vare sig vi inser det eller inte. De vanor vi väljer i livet sätter grunden för hur vi utvecklas – dag-för-dag och över tid. Vilka vanor har du valt ? Hjälper dom dig- eller håller dom dig tillbaka, i boken får du en lättillgänglig plan för smarta och naturligt hälsosamma dagsvanor som hjälper oss att skapa en harmonisk och balanserad livsstil…….

Därför vill du röra på dig, för mig är träningen lika självklart som att äta, jag behöver mina fyra-fem pass i veckan för att orka med annat så….här kommer några fördelar med att röra på sig det ger dig bättre humör, du får en bra känsla efteråt, en må bra känsla av att ha gjort något bra, du sover bättre, du ger dig själv mer energi, du minskar faktiskt risken att få värk i kroppen, du kan njuta av att du ger kroppen det som den behöver, du håller dig i form känner dig lättare och kan fortsätta att utmana dig och till sist du återhämtar dig bättre och snabbare…. att röra på sig är självklart individuellt och du ska självklart röra på dig i mån du kan och orkar. Du ger i alla fall dig själv de fördelar som ovan…. lycka till !!!!

Vatten är något som vi alla behöver att få i oss, jag för min del älskar ett glas kallt vatten, men ibland känns det som om man skulle vilja piffa till vattnet med lite smak… så här kommer några smak tips – granatäpple, pressa ur saft och lägg i kärnor, tranbär och vaniljstång, blåbär och kanelstång, citrongräs, gurkstrimlor och lime i tunna skivor och till sist mynta och citron. mmm det är bara att välja smaksättning och njuta i sommarvärmen!

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *