Blogg

Bland tomater & Luktärt

Som jag har längtat hela denna vecka att det ska bli helg så att jag får ner de frön som ska ner i jorden nu……så äntligen är dom där dom ska vara…….nu är det bara att vänta och se, prata och vattna. tänk va häftigt att något så litet kan bli något stort och vackert och gott, det är faktiskt ganska fascinerande. Så nu är dom i alla fall i jorden. Veckan som varit gick väldigt fort, jag har varit tillbaka på jobbet efter influensan, ärligt så har jag varit ganska trött på kvällarna och jag har fått tagit det ganska lugnt med träningen.

Förra söndagen vid strax före 18 fick vi strömavbrott, det blåste något så enormt ute, vi fick inte tillbaka strömmen förrän på måndagen vid halv 11 tiden, knepigt att det blir så där, när vi skulle lämna huset på morgonen så låg det en gran rakt över elledningen, det gick precis att köra under granen, tänk hur liten man är när vädrets makter tar över.

Det är nästan så att man får vårkänslor när solen lyser på oss, jag blir sugen på att göra en massa vår grejor, men jag får väl lugna mig ett tag till. Bilden ovan är från Miami dit skulle jag verkligen vilja åka igen, det såg precis ut som på tv. I natt ska jag prova att sova med stenen tigeröga som jag har skrivit om i veckans tips. I morgon så blir det bananplättar och nyttig sylt till frukost, titta gärna in på veckans budskap och ta till dig det som passar……Ha en ny, fin och härlig vecka.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.