Blogg

Att resa genom livet

Att vara inblandad och inte förstå det stora i sammanhanget är inte lätt, det har jag fått vara med om denna vecka som gått, att visa att man är ledsen för något som man inte vill, det är stort, jag är samtidigt otroligt tacksam över att få vara med om detta, det får mig att fundera kring saker som oftast bara är där. Att göra en inre resa brukar vara upplyftande positivt och ge massor av positiva inputs. Men det finns en baksida av allt, jag tror ju på att allt har ett syfte och en mening, så något positivt kommer det nog från detta också.

För övrigt är det skönt att vara ledig och verkligen kunna vara här och nu, i fina samtal och möten. Jag känner en fin kille på 5 år som jag har lekt med i veckan och haft både roliga och intressanta samtal med, han är en riktigt mysig kille.

Jag tror att jag har kommit in i ett riktigt semester mode, jag sov till 8.30 idag och var i säng före 22 igår, härligt. Nu när jag har uppdaterat min hemsida för denna vecka så har jag resten av dagen ledigt, riktigt skönt, i slutet av nästa vecka blir det en tripp in till Stockholm för att träffa goda vänner och åka på en räkkryssning, ha en jätte fin vecka och stanna gärna upp en stund och fundera på vad ni har runt omkring er och vad det betyder.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *