Blogg

Återhämtning

Det finns olika sätt för mänskligheten att få möjlighet till sin återhämtning, det finns även många olika sätt att få sin återhämtning. Jag jobbar fem dagar i veckan 8-16, vissa kvällar i veckan är jag tröttare än andra och då går jag faktiskt och lägger mig när jag är trött……sen orkar man ett par dagar till och man går och lägger sig i schysst tid. Sedan kommer fredagen och jag har ingen aning om vad som händer, jag typ somnar nästan i soffan kl. 20.00, det är ju helt vansinnigt, en hel kväll åt skogen, tänker jag då när jag hasar mig i säng, men jag har kommit på att när det blir så, då är jag mycket piggare på lördag morgon och resten av helgen. Vilket innebär inte lika mycket återhämtning, utan jag orkar istället göra olika roliga och trevliga saker med nära och kära. Så….. summan är att återhämta dig lite då och då under veckan så blir helgen inte lika tung och består av nästan bara återhämtning. Funkar för mig !!!

Jag har nu testat alla goda recept som jag kom över från en grupp på facebook, alla recept är gjorda för en dag när man kör 2 av 5:2, alltså 2 dagars fasta med 800 kcal och resten av veckan schysst medelhavsinspirerade recept, jag fixade inte hela veckan men jag kommer att fixa 2 dagars fasta i veckan, och då kommer jag att vara trött och då blir det i alla fall 2 dagars återhämtning. Så två flugor på smällen….

Helgen som gick var vi i Dalarna och hälsade på barnbarnet, det var full rulle, Pinchos restaurang, sedan lek med bilar och äta godis från hemmakväll, herregud vilket ställe en hel affär full med bara godis, ok då några filmer och spel i en hörna längst ner, sedan vidare på discobowling, superkul och till slut hem, jag satt och gäspade nio på kvällen, där i mellan hann vi med ett grodspel och den försvunna diamanten, en riktig spelhelg, men kul var det.

Sedan hem och förbereda inför veckan och måndagen följde faktiskt en del av de fem tipsen som jag skrivit om… och sedna den goda getostpizzan, sedan var jag supernöjd och somnade som ett ovaggat barn… ha det fint i veckan och ta hand om er…..

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *