Veckans budskap

Ärkeängel Uriel, Oceana & Merlina

I detta nuet så blir dina känslor helade, vilket gör det lättare att öppna upp dig för mer kärlek, det är dags att släppa taget om ilska och det du är oförmögen att förlåta från ditt hjärta och sinne, en möjlighet att hela gifter från tankar och känslor, dags att rensa bort emotionella och fysiska blockeringar. Det är då du blir fri från lägre energier och kan behålla din värdighet och kontroll.

Det som som sedan händer är att det är nu du ska gå till handling, du är i kontakt med sanningen i din nuvarande situation, lita på din magkänsla och stå på dig full av kärlek. Kasta dig in i det, det behövs ingen granskning eller tid. Lita på dina känslor, du blir vägledd genom de nödvändiga aktiviteterna vilka beror på dina omständigheter, din uppgift blir att undvika förhalning. Dela upp din kommande situation i små steg så att det inte blir överväldigande, du vet redan hur du ska göra och du har beslutat dig för att agera. Det blir tillfälligt hårt arbete och eller känslomässigt tumult som sedan ersätts av ett andligt ljus, som känns som en sommarvind. Ibland infinner sig känslan av att du känner dig för känslig och trött för att agera, men då är du bara osäker, kalla då på änglarna för hjälp. Då det blir enklare att öppna dina dörrar så har du tagit rätt beslut.

Längre fram kommer du att bli förvirrad och obeslutsam därför att du inte har tillräcklig information, utforska eller sök experthjälp innan du tar ditt beslut. Det kommer att kännas som om du jagar din egen svans och tittar på än det ena och än det andra alternativet, dina val kommer att se lika ut, men ge inte upp ju mer du utforskar dem desto tydligare kommer dina val och beslut att bli. Be om vägledning, föreställ dig hur det kommer att kännas det ena beslutet och gör sedan desamma med det andra beslutet, gå djupt. Om det känns spänt i din mage eller käke är det fel, men om hjärtat fladdrar av värme då är du på rätt spår. Sök råd innan du tar beslut, från vänner, lärare som har erfarenheterna och intuitionen, så kör på full med kärlek.

Kärlek & Ljus Lie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.